sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Nobody sees, nobody knows

Mooi! En oo kerenny nyt viikoloppuna oikee kirjotella tänne mutta tästä postauksesta tulee sitte vähä pitkä ja paljon kuvia tulee myös!
PERJANTAI: Oli normi koulu päivä ja koulun jälkee kävelin Ansalle. Ei keretty tehä siellä paljoo ku äiti tuliki jo hakemaa meitä. Meillä tehtiin samaa mitä aina ollaan tehty... käytii kaupas, oltii trampalla ja syötiin hehe. Illalla juteltii mukavia ja mentii nukkumaan ilosesti :-)
LAUANTAI: Oli toooosi mukava päivä! Koska opin viimeinki flikin trampalla ilman apua jes! Eli Nea & Ansa oli meillä ja harjoteltii flikkiä sillee että ne jotka autto, nii vähitellen aina  ei auttanu ja lopulta flikin pysty tekemää iha ite :D toivottavasti ymmärsitte jotaki haha! Illalla menin vielä pitkästä aikaa Ninalle yötä ja oli kyllä tooosi hauska ilta! Ne asuu kerrostalossa, nii siellä käytävillä käppäiltii ja Nina kiipeili myös. Juteltii, naurettiin, söytiin ja tehtiin kaikkee muuta kivaa :) Toivottavasti nähätis pian!
SUNNUNTAI: Tää päivä onki ollu aika pitkä ja oon ehtiny tehä kaikenlaista! Aamulla oottelin että Nina heräis, mutta sillo aikaa tekstasin Liinalle & Jempulle :) Ku Nina heräs kateltii sen vanhoja cheer kisoja & taas kerran oltii käytävillä haha. Puol kolmelta mun piti lähtä reeneihi ja oli aaaika villit reenit! Yhellä murtu pahasti ranne, yhellä sattu jotenki nenään & jollaki venähti kait kylki.... No mutta sellasta cheer on! Ää se ranne oli nii pelottavan näköne! Muute kyllä reenit meni ihan hyvin. Rennejen jälkee Tapio haki mut ja mentii iskälle ku sillä oli jotku synttäri juhlat. Nyt oon vieläki täällä iskällä, mutta kohta lähen äitille ku pitäis tehä yks projekti loppuun... Eipä mulla muuta, moimooi!

Liina <3




murut <3

epic kuva!



Elvis :3

Nina<3



sulone c:

asdfghjkl



monkey

cool bro!

<3

-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti