keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Won't look down, won't open my eyes

Heippa! Maanantaina menin Amandalle yöksi ja oli tosi ihana ilta, joten lähdettiin kuvailemaan! Oli kivaa vaihtelua tähän Oulun vesisateeseen ja harmaaseen taivaaseen tuo auringonpaiste (vaikka tänään harmaat kelit jatkui...) Illemmalla vielä juteltiin syvällisiä asioita ja naposteltiin kuivattuja hedelmiä. Yöllä käytiin vielä ottamassa pari höpöä kuvaa ulkona ja naureltiin väsyneinä. 





Tiistaina lähdettiin neljäksi kaverin synttäreille. Oli kyllä tosi mukava ilta! Alotettiin syömisellä, juttelemalla ja annettiiin lahjat. Myöhemmin tuli niin ihana ilta, että mentiin ulos kuuntelemaan musiikkia ja akroilemaan heh. En oo koko kesänä uskaltanut tehdä flikkiä taikka arabiflikkiä, mutta tuolla sitten vihdoin ja viimein uskalsin tehdä ne kavereiden kannustuksen avulla! :) Oon tosi ilonen, että uskaltauduin tekemään ne, että nyt voi taas alkaa treenaamaan uusia juttuja ;) VAIKKA mulla kyllä meni häntäluu... entiiä oikein mitä tapahtu ja että onko tuo murtunut tai jotain, mutta tosi kipeä se on ja on hankala kävelläkkin normaalisti ja istua. En silti usko (ja toivon) että se ei ole murtunut! Noh sen näkee ajan kanssa että alkaako se parantua. Mutta ei muuta siitä päivästä! Seuraava postaus tuleekin olemaan mun 200 postaus huuhuh!! Eli jonkun erikoispostauksen aattelin värkätä :-) Moimoooi!








-ppinjaa

2 kommenttia:

  1. Jos häntäluusi olisi murtunut, et pystyisi liikkumaan taikka kävelemään. Luultavasti jokin lihas revähdys esim. alaselässä häntäluun vieressä olevassa lihaksessa. Joten ei kannata liikaa huolestua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin itsekkin ajattelin illemmalla! Tää onkin vähän parantunut onneksi :-) Kiitos tiedosta!

      Poista