sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

I will open up your eyes

Heippa! Ompa ihanaa olla kotona vihdoinkin haha! Oon ollut nyt neljä päivää pois kotoa, kavereiden kanssa ja on ollut tosi hauskaa! Keskiviikkona menin Ampulle yöksi ja lähdettiin illalla "pienelle" kävelylle. Tarkotuksena oli vain vähän kävellä ja jutella Ampun lähistöllä, mutta taisi siinä vierähtää kolme tuntia kun vasta kotiin päästiin :D Seuraavana päivänä oli niin lämmin, että mentiin ulos ottamaan aurinkoa ja kokeiltiin laittaa auringonsiemenöljyä päälle, että rusketuttaisiin vielä enemmän. Pakko myöntää, että satiin me vähän väriä pintaa! Auringon oton jälkeen pidettiin vielä "vesisota".




Illalla menin vielä kaverille yöksi joka oli juuri muuttanut San Diegosta Ouluun! Neakin tuli Jennille yöksi :-) Uitiin illalla värtössä ja sen jälkeen mentiin ihanaan höyrysaunaan! Yöllä vielä katsottiin pari leffaa ja sen jälkeen mentiinkin jo nukkumaan. Aamulla tehtiin iso brunssi ja vaikka sen tekemisessä oli pari onglemaa, lopputulos oli perfecto! Tehtiin täytettyjä kroisantteja, pirtelöä, suklaamansikoita, köyhiäritareita ja laitettiin myös pöytään hedelmiä joita pystyi dipata suklaaseen. Amppukin tuli käymään Jennillä ja taas mentiin uimaan ihanan sään takia. Käytiin myös kaupungissa josta löysin kolme ihanaa ostosta, mutta niistä kerronkin seuraavassa postauksessa ;-) 


Illalla lähdin vaihteeksi Jempulle yöksi Pepin kanssa ja vietettiin yö siis kolmestaan. Kiivettiin katolle eikä uskallettu tulla pois Jempun kanssa vähään aikaan haha ja niin kuin aina, säädettiin ja suunniteltiin kaikkea yhdessä ilman tuloksia. 



Nyt lähdenkin rannalle kavereiden kanssa ja illalla menen vielä elokuviin :) Heippa!

-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti