keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

You blow me away

Heloou! Perjantaina lähdettiin perheen kanssa taas kerran mökille, ja vaikka olikin ihan kiva reissu, en enää lähde kertaakaan mökille tänä kesänä! Oon huomannut että oon paljon enemmän kaupunki-ihminen haha. No kuiteski, neljän tunnin automatkan jälkeen oltiin vihdoinkin mökillä ja loppu illasta ei tehty mitään kummosta. 


  
Eniten olin Ansan kanssa mökillä, ja aamulla ei keksitty mitään tekemistä! Oltiin niin laiskoja. Päivällä lähdettiin kalastamaan ja vietettiin kunnon mökkielämää! Vedeltiin pikkukaloja vedestä ja naurettiin vedet silmissä sille miten surkeita kalastajia ollaan haha. Yöllä mentiin vielä yöuinnille tosi kylmään veteen ja saunakin oli so sammunut.








Sunnuntaina mentiin kallioille ottamaan kuvia ja paistaaan makkaraa. Onneksi tultiin jo ajoissa pois, sillä aurinko paistoi niin kivasi, että mentiin Ansan kanssa uimaan ja saunomaan moneksi tunniksi! Hoettiin vaan koko ajan miten kaikki tuntu niin täydelliseltä ja miten onnellisia me oltiin haha! Oli tosi mukavaa mennä viilentymään veteen ja kun yritimme lähteä soutelemaan, olimme ihan amatöörejä! Tipahdin veneestäkin pois ja meinattiin osua muiden maihin.








Maanantai oli varmaan hirvein päivä minkä oon ikinä kokenu! Lähdettiin kolmen kilsan lenkille keskelle metsää paarmojen ja hyttysten keskelle. Mun piti käyttää hyttyvoidetta meikkivoiteena ja hyttyssuihketta hajuvetenä. Olin niin turhautunut ja valitin Ansan kanssa koko ajan! Oli myös 30 astetta lämmintä, mutta meillä oli tosi kuumat vaatteet päällä jotka peittivät kaiken, ettei vaan saatais paarman puremia. Vihdoinkin kun lähdettiin takasin mökille, itkin melkein ilosta ja juostiin samantien veteen mökille päästyä. 


Tiistaina lähdettiin jo aamusta mökille, sillä ei enää kestetty olla mökillä! Vaikka sunnuntai oli yksi parhaimmista päivistä koskaan, maanantain jälkeen, tahtoin Ouluun ja nopeasti! Automatkakin meni nopeasti jutellessa ja juodessa kylmää dr.pepperiä. Pysähdyttiin välissä syömään lettuja 30 asteessa ja lettupaikka sijaitsi ihan rannassa, joten kyllä oltiin kateellisia kun muut sai uida niin lämpimässä vedessä! Ansalle ja mulle tuli aivan liian kuuma, joten mentiin kahlaamaan vattet päällä aivan puhtaaseen ja kirkkaaseen veteen, mutta se ei oikein riittänyt joten käytiin äkkiä vaihtamassa bikinit päälle ja mentiin oikein uimaan! Oli ihanan viileää ja siitä oli mukava jatkaa Ouluun. 




-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti