lauantai 26. heinäkuuta 2014

Pyhäjoki!

Heippa! Keskiviikkona tein äkkilähdön Pepin kanssa Pyhäjoelle! Lähdettiin siis viiden kuuden maissa Pyhäjoelle Lotan isän kyydillä. Lotta siis asuu Pyhäjoella, joten lähdettiin Pepin kanssa moikkaamaan Lottaa. Matka meni ihan hyvin, sillä nukuttiin Pepin kanssa melkeen puolet matkasta heh. Lotalle päästyä kello oli vähän yli seitsemän, joten syötiin iltaruoka ja juteltiin, sekä lakattiin kynsiä Lotan huoneessa. Haha kuulostaapa kunnon tyttöjenillalta :D! Yöksi mentiin nukkumaan saunakamariin, mutta sitä ennen rampattiin takapihalla olevasta järvestä paljuun lämmittelemään kello neljään asti kun vihdoinkin mentiin sitten nukkumaan! 






Seuraavana päivänä heräiltiin ihan rauhassa ja mentiin syömään aamupalaa. Lähdettiin myös käymään Kalajoella uimassa, mutta ei viivytty kauan koska se pohja oli tosi ällöttävä. Illalla mentiin vielä ajamaan mönkiällä ja sekin oli niin hauskaa!! En oo koskaan ollut mökiän kyydissä taikka ajanut mökiällä, mutta tuona päivänä sain koittaa molempia! Kiivettiin myös katolle ja pelleiltiin ulkona. Päivän lopuksi hypättiin vielä uimaan ja juteltiin paljussa. 





Eilen sitten oltiin iltapäivä Kalajoella uimassa ja ottamassa aurinkoa, sillä löydettiin parempi pohja missä oli mukavempi uida. Puoli viideltä lähdettiin Pepin kanssa sitten bussilla takaisin Ouluun ja ilta hengailtiin kaupungissa kavereiden kanssa jossa oli tosi paljon porukkaa Qstockin takia! 



-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti