sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Lips won't let me go

Heippa! Perjantaina mentiin Amandan kanssa hohtokeilaamaan. Oli tosi hauskaa ja varsinkin kun kumpikaan meistä ei osannut keilata! Kyllä me lopussa edes jotenkin osattiin keilata ja tuli naurettua kyllä niin paljon! Kuviakin tuli otettua, mutta keilahalli oli niin pimeä, että se oli aika hankalaa.





 Keilauksen jälkeen menin mummolaan yöksi serkkuni kanssa. Kaikki mitä tehtiin liittyi jotenkin ruokaan! Tehtiin tortilloja, leivottiin piparkakkutalo (joka myös koristeltiin), käytiin ravintolassa syömässä, tehtiin karkkeja, sekä kampanisuja ja mummu tietenkin osti lisää herkkuja. Olin aivan täynnä!




Ainut juttu joka ei liittynyt ruokaan, oli kun käytiin shoppailemassa Muhoksen pienessä kaupungissa. Mukaan ei tullut vaatteita vaan vihdoinkin tavaroita! Löysin siis taulun joka sopii täydellisesti oman huoneeni väreihin ja tekstikin on ihana! Löysin myös kumin, yliviivaustusseja ja meikkisieniä. Ei mitään erikoista, mutta tarpeellisia kaikki on :)




Eilen tulin siis kotiin ja tänään menin vielä Nealle katsomaan cheerleading SM kisoja Johannan kanssa :) Päädyttiin myös katsomaan pll-sarjaa. Ylihuomenna alkaakin taas koulu ja enää vähän alle puol vuotta niin on taas kesä! Liian nopeesti menee tää aika :( Vähän jännittää taas tää koulun alku, sillä mulla ei oo ollenkaan motivaatiota opiskeluun tai muutenkaan kouluun... Toivottavasti keskiarvo ei tippuis ainakaan liian monella numerolla! Ja toivottavasti myös se "New Year, New Me" sanonta toteutuis tänä vuonna. Mutta ei mulla muuta kerrottavaa näistä viimeisistä päivistä oikein ole. Hyvää loppulomaa kaikille joilla vielä ei oo koulu alkanut, heiheii! 



-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti