sunnuntai 11. elokuuta 2013

Nobody's perfect, but you are to me

Heeippa! Pääsinki tänää kirjottelemaan tänne, sillä tultiin jo aikasin pois mökiltä. Tässä vähän mun super kivasta viikonlopusta!

Perjantai: 
Lähettiin mökille äitin puoleisen perheen kanssa ja matka meni ihan hyvin. Mökille päästyä olikin jo ilta, joten ehittiin vaan syödä ja jutella, kunnes mentiin nukkumaan. 





Lauantai:
Heräsin tosi ilosesti vähän ennen yhtätoista ja olin nukkunut tosi hyvät yöunet. Nukun parhaiten tuolla mökillä ja se on yks syy miks sinne on niin mukava matkustaa. Heti aamupalan jälkeen mentiin Ansan kanssa uimaan ja sitten lähettiin kaikki mummulaan syömään. Syönnin jälkeen lähdettiin katsomaan Östermyyra näytelmää, sekä jotain museoita. Ei oikein mun juttu, mutta oma mummoni oli ohjannut sen näytelmän, sekä täti tehnyt musiikin, niin pakkohan sitä piti mennä kattomaan :) Oli hyvä näytelmä, vaikka mun selkä oli aivan sairaan kipeä koko ajan. Ennen mökille paluuta, käytiin vielä toisen kerran mummolassa ja haettiin jättiburgerit grillistä! Ajettiin sitten takas mökille ja tehtiin Ansan & Valton kaa "chubby bunny" haaste haha! Sitten mentiin jo nukkumaan.




:D

<3








omnomnomnom



Sunnuntai/Tänään:
Aamulla herättiin jo yheksältä! Pakattiin kamat valmiiks ja lähettiin Ansan kanssa soutelemaan. Ollaan koko kesä tahottu mennä soutelemaan ja vihdoinkin se tapahtu jee! Oli tosi hauskaa ja naurettiin melkeempä vedet silmissää :,) Ei silti kauaa keretty soudella, kun piti palata takas mökille, että päästäis lähtemäänki jossain vaiheessa. Syötiin, pakattiin auto ja ajettiin kotiin. Kotona laittoin kaikki valmiiksi huomiselle. Ensimmäinen koulupäivä seiskaluokkaa, huhhuh! Vähän tietenkin jännittää, mutta kiva alottaa taas alusta uus kouluvuosi ja tänä vuonna en aijo panostaa kouluun yhtä paljon kun viime vuonna! Aijon tietenkin panostaa, mutta panostin aivan liikaa viime vuonna. Vois myös kuunnella paremmin tunneilla, nii se lukeminen kokeisiin ois myös helpompaa. Mutta tiiän, että kun seiska luokkaa on kulunu viikko, en enää jaksa ja tahon loman takas haha! Äää uusia opettajia, luokka laitetaan puoliks ja tulee lisää oppilaita, scary. Mutta toivottavasti kaikilla oli super hyvä loma! Ite voin ainakin sanoo, että loma oli yks parhaimmista :) Mutta nyt on pakko mennä, heippa!

ps. menkää vielä laittamaan niitä kysymyksiä viime postaukseen! (:


XDD fail






 -ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti