tiistai 20. elokuuta 2013

I'm gonna put ya first

Moikka! Kerron nyt eilisestä ja sitten vielä vähän tästä päivästä :) Huomenna koitan postata sen kesäkyselyn tänne ja mut haastettiin jonkinlaiseen toiseen haasteeseen niin koitan sen sitten viikonloppuna saada tänne! 

Eilen:
Mentiin luokan kanssa Oulunsalon johonkin leiri paikkaan. Bussi lähti koululta jo 7:45 ja perillä oltiin 8:15. Tän "luokkaretken" tarkoitus oli se, että kaikki seiskaluokkalaiset tutustuis toisiin paremmin ja luokkahenkikin parantuis. Musta meijän luokassa, sekä koko seiskaluokalla on jo hyvä luokkahenki, mutta pakko sanoo, että tutustuin moneen ihmiseen paremmin! Päivän aikana tehtiin tehtäviä, pelattiin pelejä, syötiin, oteltiin kuvia ja nautittiin toistemme seurasta :) Ite tykkäsin eilisestä vaikka olikin pitkä päivä (7:45-16:30), sillä ainakaan ei tarvinu istua koulussa ja kuluttaa koulun penkkejä. Illalla kotona en ehtiny, enkä oikein jaksanutkaan tehä mitään! 

<3




tytöt!:*


:DDD

 Tänään ei oo ollu oikeen mitenkään erikoinen päivä. Oli koulua jossa mulla oli eka köksän tunti ja olin ihanaa leipoa, hehe! Koulun jälkeen tulin suoraa kotiin, sillä oon arestissa..... mutta vaan tän yhen päivän joka onkin menny läksyjen teossa ja telkkaa katelessa. Nyt istuskelen veljen kanssa sen huoneessa ja jutellaan kaikesta. Siitä on tullu jo iso ja muuttaa pois noin viikon päästä :( Mutta nyt jatkan tätä juttelemista ja kohta iltapalalle, heippaa!


marjapirtelöä
& kaurakeksejä

-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti