sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Thought you'd always be mine

Moikka! Huhhuh nyt on jo yks kuukausi lomaa takana! Oon käyny vaan YHESTI rannalla kavereitten kanssa. Apua! Kesäloma menee liia nopeesti. No kuiteski, tässä vähän eilisestä ja tästä päivästä: 

Eilen mentiin tyttöjen kanssa kaupungille ja oli tosi mukavaa nähä kaikkia! Hengailin siis Nean, Jeminan, Vickyn, Merin ja Ampun kaa. Kierreltiin kaupoissa, syötiin ja juteltiin kaikesta! Jouduttiin myös johonki piilokameraan haha! Kaikki tapahtu coffeehousessa ja toivottavasti ei jouduta telkkariin. Varmaanm yks noloimmista jutuista mitä mulle on ikinä tapahtunu haha! Ainaki tuli lisää muistoja kesästä! Viien kuuen maissa käväsin kotona pakkaamassa ja käyttämässä koirat ja sitten lähdinki Anskulle jossa ei tehny yhtikäs mitään. Oli niiin tylsää, että vaan juteltiin maailman tyhmimmistä jutuista ja ei liikuttu haha. Annika oli myös tehny jotaki taivaallista mustikkajugurttimehujäätä, namnam! Nooh, mutta mielummin oli siellä Annikan kanssa ku yksin kotona!






<3 x







löysin kaapista ylisöpön kellon! :3

tälläne tuli ostettua h&m 5€ :) wow löysin vihdoinki jotaki!


ily x
  Tänään ku sitte heräiltiin Annikan kanssa, tehtiin aamujutut ja kolmen maissa äiti haki mut ja käytiin subwayssä syömässä! 20 vaille neljä äiti heitti mut Stariin jossa kävin kattomassa After Earthin Jempun kanssa. Oli muuten ihan älyttömän hyvä leffa ja suosittelen! Oli varmaan yks parhaimmista elokuvista mitä oon ikinä nähny :) Ja Jaden oli muy bueno! Elokuvan jälkeen tultiin Jeminan kanssa meille jossa (niinkuin aina) hypittiin trampalla ja syötiin. Yheksän maissa vein Jempun pyörällä melkeen niille ja polin äkkiä takas kotiin koska yks elokuva alko jossa oli myös Jaden ja Will Smith! Rakastan ku isä ja poika tekee elokuvia yhessä :) Seki leffa oli tosi hyvä! Nyt alan kattelemaan Jenna Marblen videoita, moikka! 


:*

Jembbu <3 


JB <3
 -ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti