sunnuntai 3. elokuuta 2014

New hair!!

Heloou! Tässä pari päivää sitten vaihdoin vähän tätä mun hiusten väriä, sekä tyyliä! Mun hiukset oli alussa tosi huono kuntoset latvoista, ja värjäsin hiukset varmaan vuosi sitten, joten värikin oli hiipunut pois. Tältä hiukseni siis näyttivät aluksi: 



Värjäyksessä kesti noin puoli tuntia, sillä väri piti laittaa päähän ja antaa sen vaikuttaa, jonka jälkeen se pestiin pois. Väri piti myös pestä pois hiustenväripaketissa olevalla hoitoaineella. 





 Tahtoin oikeastaan vaan raitoja hiuksiini, mutta lopputulos näyttää vaan kokonaan värjätyltä päältä :D Joka onneksi näyttää kivalta nyt! Mulla jotenkin aina kestää pari päivää, että alan tykkäämään uusista omien hiusten väristä tai tyylistä. 


Heh yhtenä toisena päivänä hengailtiin Jeminalla ja aloin kertomaan Jempulle miten paljon tahtoisin erillaiset hiukset. Ei kestänyt kauaa kun oltiin Jempun vessassa leikkelemässä näitä mun hiuksia... kuulostaa niin tyhmältä teinimokalta, mutta oikeestaan meillä oli hauskaa ja lopputuloskin oli hyvä! Ja palvelu oli halpaa haha. Leikattiin se 10-15cm pois latvoista ja stailattiin näitä muutenkin. 

Tältä siis tän hetkiset hiukseni näyttää auki:




Ponnarilla:


Nutturalla:


Kiharoilla:


-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti