lauantai 8. maaliskuuta 2014

Girl's night!

Olipa taas tosi mukava tyttöjenilta :)! Pidettiin siis eilen mun lempityttöjen kanssa hauskaa tyttöjeniltaa. Taas oli paljon herkkuja ja naurettua tuli paljon! Kateltiin elokuvia ja sarjoja netflixistä ja oltiin vaan rennosti. Rakastan yli kaiken tollasia tyttöjeniltoja! Varsinkin kun saa herätä tärkeiden ihmisten vierestä ja mennä tekemään yhdessä aamupalaa ja heti syömisen jälkeen, voi mennä takasin sänkyyn makoilemaan. 







Tää tyttöjenilta piettiin Amandalla jolla olinkin jo yötä torstaina ja jäin sinne vielä nyt perjantai yöksi. Torstaina katseltiin Frendejä Ampun kanssa ja syötiin kiinalaista, nam! Ollaan aina tahdottu katsoa jotakin sarjaa kiinalaisen ruuan kera, ja nyt vihdoinkin se tapahtui! Oli tosi rento ilta ja aamiaiseksi tehtiin vielä pannukakkuja :-)




Huomenna onkin jo viimeinen lomapäivä eli en varmaan kerkeä enää tänne postailla :( Ähh tää loma meni aivan liian nopeasti enkä oo valmis vielä menemään kouluun. Mulle tulee tosi ikävä sitä, että saa nukkua pitkään ja voi olla kavereiden kanssa. Mutta kaikille joilla on vielä vähän aikaa hiihtoloma, pitäkää oikein iloinen loppuloma :) 

-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti