lauantai 2. marraskuuta 2013

Antalya matka!

Heippa! Voi että on ihanaa taas päästä kirjottelemaan tänne :) Ajattein kertoa tästä mun Antalya matkasta vähän erillälailla, sillä joka päivä siellä meni about näin: herätys, aamupala, altaalla/shoppailemassa, lounas, altaalla/shoppailemassa, iltaruoka ja nukkumaan! Oli just sellanen loma mitä oon aina halunnu. Matka oli siis perfecto. Antalya oli helppo, halpa, turvallinen ja lämmin paikka! Asteita oli joka päivä 25-35°c. Haha hymyilin koko ajan! Olihan se silti ihana nähä Suomessa pitkästä aikaa perhettä & kavereita! Mutta aijon siis kertoa Antalyasta sillä lailla, että laitan tässä postauksessa aina yhden otsikon ja sen alle kuvia. Esimerkiksi ALTAALLA, ja sitten laitan kuvia altaasta :) Jos ette nyt kovin ymmärtäneet niin toivottavasti se selvenee vähän paremmin nyt! 

ps. ens postaus tulee olemaan Antalyan ostos postaus!

LENTOKENTTÄ+LENTOKONE







HOTELLI

hotelli huone:



maisemat:


hotellin sisältä sekä vähän ulkoa päin:




FOOD

Meillä oli siellä hotellissa all exclusive joten siellä me syötiin aamupala, lounas ja iltaruoka :) Kaikki oli bufeita joka oli mun mielestä hyvä juttu sillä jos ei pitäny jostakin mausta, niin ei haittaa, sitten hakeman vaan toisenlaista ruokaa! Muualla ei sitten tultu syötyäkkään! Saatiin myös käydä aina hakemassa baarista ilmasta juotavaa :) Ite otin vaan aina vettä, cappuchinon tai kokista!






KAUPUNKI+SHOPPAILUA

rantatie:

kaupunki (bazaarilla):

markkinat:

venesatama:

maamerkki:

shoppailuaaa:


STARBUCKS


chocolate frappuchino:



MERI



  
ALTAALLA








Huhhuh, nyt tuli laitettua paljon kuvia ja yritin kirjottaa tuolleen lyhyesti vaan, sillä kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!;) Mutta oon tosi väsynyt ja kohta sitä vois mennä nukkuman, moikka!

-ppinjaa

2 kommenttia: