maanantai 4. marraskuuta 2013

Antalyan ostokset!

Moii! Päätin tulla jo nyt kertomaan mitä kaikkea kivaa ostin Antalyasta, sillä lähdin koulusta vähän aijemmin vatsakivun takia. Eipä mulla muuta asiaa oo kun, että aloitetaan! (Ostokset eivät olet siinä järjestyksessä missä ostin ne!)

Ensimmäinen ostos on Justin Bieber olkalaukku! Tämä ostos maksoi vain 7€!



Seuraava on tummansininen "takkimainen" pitkähihanen jossa on myös kultaisia "piikkejä". Haha en osaa ollenkaan selitää minkälainen tää on! Ostos maksoi 12€.



Mustavalkoinen Punk pitkähihanen. 10€.




Vaalean oranssin värinen paita jossa on tiikerin kuva. Vain 5€! (tokassa kuvassa väri näyttää oikealta!)



Mustasininen toppi. 6€.



Pinkit Hollister housut, sekä Hollister t-paita. Yhteensä 45€.






Musta bandeau. 2€!!


Ruskea neuletakki. 7e. Olin just lähtemässä markkinoilta ja näin tän pienessä kojussa. Oli niin halpa niin aattelin ostaa ja nyt oon iha rakastunu tähä! 


Kukkainen paita. 8€. RAKASTAN TÄTÄ



Ruskeat Uggit. 35€.





Burberryn huivi. 10€.



-ppinjaa

6 kommenttia:

  1. onko aitoja?:o mut ihaniaaaaa hei ;))

    VastaaPoista
  2. onko antalyassa hollisterin liikettä vai mistä noi vaatteet on? :) kyselen vaan ku iste oon lähössä kahen viikon päästä ja tollaset kollarit tahtoisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo varma oikeestaan onko siellä oikeaa hollisterin liikettä, koska itse ostin nuo Antalyan bazaarista (eli niistä pikkukojuista) :) Antalyassa on ainakin yksi sellainen kauppakeskus, jossa on ihan oikeita merkkivaatteita niin siellä saattaa olla oikeita hollisterin vaatteita :) aijaa kiva, pidä hauskaa!! :-)

      Poista