sunnuntai 1. syyskuuta 2013

I'm just a sucker for love

Mooikka! En mennykkää perjantaina kouluun, sillä vieläkin oli kuumetta. Menin silti illalla kattomaan 1D 3D This Is Us:in, sillä en aikonu missata sitä, hell no!! Menin kattomaan sen Anskun kanssa ja finnkinossa näky muitaki tuttuja :) Haha en oo varmaan ikinä nauranu ja itkeny niin paljon leffan aikana! Elokuvasali oli täynnä tyttöjä ja kaikki yhessä nauro, laulo ja välillä kilju. Kun pääsin kotiin Justin Bieber oli telkassa ja aloin ihan märisemään haha! Illalla mun silmät oli ihan turvonneet ja päätä särki ihan sairaasti, hups. 






 Lauantaina (eli eilen) mulla oli parempi olo ja onneks! Sillä me pidettiin meidän tiellä, sekä kaupungissa kirpputori :) Paljoa ei tullu myytyä, mutta sain silti 20e. Menin myös reeneihin kahelta ja meni ihan hyvin! Välillä onnistu tosi hyvin ja välillä mikään ei tuntunu onnistuvan. Oli varmaan rankimmat reenit tähän mennessä! Reenejen jälkeen tulin kotiin ja tehtiin Ansan kanssa kaikkea kivaa. Oltiin ulkona (joka ei ollut viisain idea) ja katottiin elokuvia!














Löysin myös äitin vaatekaapista jotkut vanhat shortsit!! Harmi kun pitää oottaa ens kesään, että noita vois käyttää :/


Tänään päätettiin Ansan kanssa, että makoillaan vaan sängyssä eikä tehä mitään muuta! Siks tästä päivästä ei oo kuvia :/ Nyt jatkan tätä löhöilyy, heippa!

-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti