sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Weekend!

Mooi! On ollu ihan huippu viikonloppu ja oon herkutellu paaljon (ehkä vähän liiankin paljon). Oon nauranu ja pitäny hauskaa, sekä tutustunu paremmin ihmisiin! Perjantaina Ansa tuli koulun jälkeen meille ja oltiin yksin kotona koko ilta. Ilta meni pelatessa wiitä ja syödessä :) 





Lauantaina (eli eilen) oli northern lightsin joulunäytös! Ennen esitystä lämpättiin, juteltiin, otettiin kuvia ja muuta sellasta. Joulunäytös meni ihan hyvin ja oli ihanaa taas pitkästä aikaa hymyillä isosti katsomoon ja näyttää muille miten ilosta ja ihanaa puuhaa cheerleading on. Joulunäytöksen jälkeen mentiin äitin kanssa syömään vielä intialaiseen, sillä en ollu syöny paljon mitään koko päivänä!









Tänään vietettiin joukkue-iltaa Ametistejen kanssa! Oli paljon ruokaa ja super hauskaa! Juteltiin kaikesta, naurettiin yhessä ja katottiin vanhoja kisavideoita. Stunttailtiin myös ulkona pakkasessa ja kaikkea muuta. Tutustuin paremmin kaikkiin ja en voi muuta sanoo kun että meillä on ihan huippu joukkue! Kuuen seitsemän maissa porukkaa lähti kotiin ja Jenna tuli meille hetkeks. Ei ehitty tehä muuta kun jutella ja suunnitella vähän tulevaa viikonloppua. Huomenna onkin taas koulua. Että viikonloppu menee nopeesti! Huhhuh. Onneksi ensiviikolla on vain neljä päivää koulua, sillä on itsenäisyyspäivä. Moikka!








PLUS! Nyt on joulukuu ja tänään sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista ;) 


ps. kaveri ei pysty lähettämään lisää kuvia niin tässä vaa pari sieltä joukkue-illasta!

-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti