keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Christmas

Heippa ja ihanaa joulua! Toivottavasti kaikilla oli iloinen joulua :) Mulla ainakin oli! Joulupäivänä (eilen) mentiin ensiks syömään iskän porukalla mummolaan. Juteltiin, naurettiin ja syötiin iso jouluateria.




Ruuan jälleen mentiin viemään kynttilöitä sukulaisten haudoille ja käytiin kahvilla parilla muulla sukulaisella.


Sitten oli lahjojen aika! Niin kuin joka joulu, vein kaikille paketteja joita löysin isoista muovipusseista/koreista. Sitten alettiin avaamaan omia lahjoja! Oon ihan sika tyytyväinen kaikkiin lahjoihin mitä sain :) Ja vaikka päivän alussa ei oikein tuntunut joululta, niin kyllä illalla tuntu! Oli myös ihanaa nähdä kun muut ilahtu omista lahjoistaan. 






Illalla menin vielä äitille viettämään joulua! Avattiin lisää paketteja ja juotiin glögiä. Nyt se ihana joulu on ohi! :( Oli aivan perfecto päivä eilen ja oon vaan niin ilonen. Kaikki oli koko joulun hyvällä päällä, oli paljon ruokaa, oli huippua nähä sukulaisia ja sain kaikkea joululahjaksi mitä toivoinkin; sukkia, kyniä ja napakorun :) Tai no saan sen napakorun ylihuomenna. JÄNNITTÄÄ! Mutta niistä lahjoista sitten vähän myöhemmin ;-) Heiheii!


-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti