tiistai 14. lokakuuta 2014

New clothes & other things!

Heipsu! Tässä postauksessa esittelen uusia vaatteita ja muita juttuja joita oon ostellut esimerkiksi hulluilta päiviltä. 

 Viininpunaiset dr.denimit stockalta (50e). Mulla ei oo koskaan ollut dr.denimejä mutta holymoly nää on hyvät!! Niin kivan tuntoset ja tiukat, mutta mukavat. Ostin myös tollasen perus harmaan pitkähihasen (12e). 


 Kirpparilta löysin yks päivä tollasen kivan pitsitopin (?) ja se oli 4e. Sitten ostin stockalta vielä mustan nahkatakin (24,90e) vaan siksi koska se oli niin halpa haha! Nyt on ruskea, harmaa ja mustakin nahkatakki.



Toiset dr.denim farkut harmaana jotka on myös ihan älyttömän hyvät (50e)! & valkoinen neule joka tais olla siinä 10-12e paikkeilla :)


Lämmin takki KappAhl 60e. En usko että tää on tarkotettu tosi koville pakkasille, mutta nyt tää on ainakin täydellinen tai siis että tarkenee hyvin haha! Tossa alemassa kuvassa näkyy nyt ihan vaan se takki, mutta tuo huppu on ihana (vaikken saanukkaa siitä oikein kuvaa) ja pidän tota yhen huivin kanssa, ettei tuo näyttäis niin tylsältä :D


Babylipsin Baby punch ja Peppermint (?). Kummatkin tosi hyviä! Mua pelotti että tuo pinkki ois ollu liian räikeän värinen, mutta ei se onneksi ollutkaan. Ja tuo Peppermint on vaan niin kivan raikas! 


-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti