perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu!

Hyvää myöhäistä vappua kaikille ja toivottavasti kaikilla oli iloinen vappu! Mun vappu alkoi tosi hyvin :-) Keskiviikon koulupäivä oli tosi mukava, koska ei tehty mitään tehtäviä tunneilla ja kaikkien luokkien piti pukea oma luokanvalvoja hauskoihin vaatteisiin. Koulun jälkeen mentiin porukalla Lotalle chillailemaan. Haettiin myös mäkkäristä ruokaa ja muuten vaan chillailtiin. 



Puoli kuuden maissa tultiin bussilla meille Jeminan ja Pepin kanssa. Ilta meni tosi kivasti ja tuli naurettua paaaaljon! Otettiin kuvia, värjättiin vappuvärillä hiukset ja syötiinsyötiinsyötiin. Vietettiin yö vielä saunakamarissa ja nukahdettiin siinä yhden maissa. En osaa oikein selittää miten hauskaa tuona iltana oli, mutta toivottavasti kuvista näkee sen haha!









Torstaina heräiltiin ihan rauhassa ja neljän maissa tytöt lähti kotiin. Nukkuin siis nuo vappuväri ja päivän normi vaatteet päällä, joten oli ihanaa mennä raikkaaseen suihkuun. Suihkun jälkeen vähän laittauduin ja lähdin Jeminalle Pepin kanssa. Pyöräiltiin välillä vähän kaikkialla ja tehtiin myös tosi hyviä suklaakeksejä. Yhdentoista maissa illalla lähdin kotiin ja oli aivan ihanaa pyöräillä melkein keskellä yötä kotiin kun kukaan muu ei ollut ulkona. Oli se vähän pelottavaakin haha, mutta musta tuntuu, että yö-ajeluita tulee tapahtumaan monesti kesällä :-) 



Pikasesti kerron vielä tästä päivästä! Tänään heräsin ja sain viestin kavereilta, että pitäisi olla valmiina zeppeliiniin kymmenessä minuutissa. Noh ei mulla mitään muutakaan tekemistä ollut, joten laittauduin alle kymmenessä minuutissa ja sitten olikin jo autossa kohti zeppeliiniä. Zeppeliinissä kierreltiin kaupoissa ja löysinkin kaksi kivaa paitaa kesää varten! Ostettiin myös porukalla arnoldsin donitseja ja lähdettiin olikohan viiden maissa (?) Jeminalle syömään niitä heh. 


Nyt ajattelin chillailla vaan loppu-illan ja pitäisi ehkä kohta aloittaa koulu jututkin. Saa nähdä! Onneksi on vielä kaksi lomapäivää jäljellä :) 

-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti