perjantai 23. toukokuuta 2014

May Madness & Summer!

Moikka! Pahoittelut etten ole pitkään aikaan kirjotellut tänne, mutta oon yrittänyt olla ulkona niin paljon kun pystyn ja viettänyt aikaa kavereiden kanssa, kun sitä aikaa nyt vihdoinkin on. Viime Perjantina lähdettiin joukkueen kanssa May Madness kisoihin Vantaalle. Matka sinne ja takaisin meni erittäin hyvin, ja tutuistuin paremmin kaikkiin! Vantalla oli ihan kesäkelit ja onneksi nyt Oulussakin on :-) Oli ihan huippu reissu ja oikeestaan mun ekat kisat! 







Kisojen jälkeen oon ollut niiin onnelinen (ei sen takia, että kisat on ohi haha). Vaikka jotakin huonoa tapahtuu, iloisuus silti voittaa sen ja kaikki on nyt tosi hyvin :-) Ei enää stressiä, kohta alkaa loma, saa olla kaikista tärkeiden ihmisten seurassa ja ilma on aivan ihana! Oon ollu enemmän ulkona ja enemmän sosiaalinen.





Tänään mentiin tyttöjen kanssa rannalle 8)! Otettiin tietenkin aurinkoa ja heitettiin talviturkit haha. Meillä oli mukana myös ruokaa ja ostettiin kiskalta jäätelöt. Vaikka kotiin pääsyssä kesti noin 2 tuntia, oli silti ihana ja lämmin päivä. 




-ppinjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti